Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Bolji u poslovanju

7 YouTube kanala koje morate pratiti kako bi bili produktivniji u novoj godini

youtube-kanali-produktivnost
BizIT
Autor: BizIT

Video zapisi odavno su pokorili internet kao glavno sredstvo izražavanja, zato nemojte zanemariti YouTube kao izvor korisnih informacija i i savjeta kada su u pitanju produktivnost i smartworking.

Na prvi pogled, surfanje bespućima YouTube arhive može se činiti kao odugovlačenje kada je u pitanju izbjegavanje poslovnih obveza, no samo ako ne znate što doista tražite. Osim sati koje možete potrošiti gledajući brojne smislene i besmislene uratke poznatih faca i anonimnih pojedinaca, uz malo truda od najvećeg video servisa možete i profitirati.

Za razliku od knjiga i dugih članaka koji vas ponekad mogu umarati, video zapisi imaju sve elemente zabave, kako bi i od najdosadnije teme napravili donekle zanimljivu stvar. Kada u cijelu priču dodate i zanimljive govornike, možete potrošiti sate zabavljajući se, a usput i učeći. Ako ne znate gdje početi, evo nekoliko popularnih YouTube kanala koji obrađuju teme vezane za produktivnost.

 

GARY VEYNERCHUK

S više od milijun pretplatnika, ovaj serijski poduzetnik (kako sam sebe opisuje) ima vlastitu marketinšku agenciju koja je specijaizirana za digitalni marketing. Uz to redovito nastupa kao motivacijski govornik i piše knjige sa savjetima o poslovanju koje ubrzo postaju bestselleri. Novi video stavlja gotovo svakodnevno, a s obzirom da radi i po 15 sati dnevno, nije ni čudo što ga smatraju jednim od najproduktivnijih inspirativnih poduzetnika.

EVAN CARMICHAEL

Želite li znati tajne uspjeha poznatih svjetskih poduzetnika, pogledati koji intervju koji je s njima napravio Evan ili se inspirirati njegovim savjetima o poduzetništvu, vjerojatno nećete požaliti. Barem ako je za vjerovati ukusu milijun i 25 tisuća sljedbenika koji vjerno prate njegove objave.

RAMIT SETHI

Iako nema milijunski broj sljedbenika, Ramit vam odmah na početku obećava kako će vas naučiti da postanete bogati. Pokazat će vam kako podići vlastito samopouzdanje, pokrenuti uspješni online posao i biti odličan u pregovorima. Pokrenuo je i vlastitu sekciju za pitanja i odgovore, pa mu se uvijek možete i obratiti kada ste u nedoumici.

SIMON SINEK


Njegovi TED talkovi pregledani su više milijuna puta, a zna sve o tome zašto nas dobre vođe čine sigurnima i kako inspiriraju pozitivnu akciju. Simon je inspirativni govornik čije savjete vrijedi poslušati. Iako njegov YouTube kanal možda nije razrađen kao neki, zasigurno će vas inspirirati kada vam to najviše treba.

ALEX IKKON

Od siromašnog ruskog imigranta, Alex je došao do reputacije inspirativnog britanskog poduzetnika. Kreirao je vlastiti planer za produktivnost i može vas naučiti kako pronaći svoju svrhu ili prodati neki proizvod, a dat će vam uvid i u vlastiti život kroz nekoliko privatnih video zapisa.

PRODUCTIVITY GAME

Ekipa koja stoji iza ovog kanala tvrdi kako cilj produktivnosti više nije taj da se napravi što je više moguće, već da se ostane usredotočen na ono najvažnije i probudi vlastita kreativnost. S tim na umu svaka dva tjedna će vam predstaviti novu knjigu o produktivnosti koju će pojasniti detaljno i na svoj način.

ROBIN SHARMA

Robin je inspirativni govornik koji se fokusira na vodstvo i vlastiti razvoj. Njegove su usluge u posljednjih 20 godina zatražile i najveće svjetske kompanije poput Microsofta, Nikea i Oraclea, knjiga koju je napisao o vodstvu postala je međunarodni bestseller. Pun je korisnih savjeta kako bolje iskoristiti radni dan ili koje rituale uvesti kako bi bili produktivniji.

 

Imate li vi vlastitog gurua kada je u pitanju produktivnost? Javite nam kakvi i koji govornici vaš najviše inspiriraju, te što ste od njih naučili. Sharing is caring :)

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj