Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Bolji u poslovanju

Dođite na besplatno stručno predavanje i saznajte sve o fiskalizaciji za paušalce i sezonce

besplatno-predavanje-fiskalizacija-paušalci-2017
BizIT
Autor: BizIT

Porezni stručnjaci upoznat će vas sa svim novostima i obvezama vezanim za fiskalizaciju, a broj prijava je ograničen.

Novosti u ovogodišnjem Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom donijele su mnogo pitanja i brige za sezonce, “paušalce”, kao i za sve koji obavljaju samostalnu djelatnost.

Tko je sve obveznik fiskalizacije i postoje li izuzeća? Koje promjene stupaju na snagu od 1. srpnja 2017.? Što se sve smatra plaćanjem gotovinom i kako uvesti novi sustav u poslovanje? Trebate jednostavno pojašnjenje što je sve potrebno da budete u skladu sa zakonom? Većinu nedoumica pomogli smo riješiti detaljnim vodičem kroz fiskalizaciju, a sada imate priliku svoja pitanja uputiti i stručnjacima.

Hrvatski Telekom i RRiF organiziraju predavanje i radionicu „Sve za fiskalizaciju za paušalce i sezonce“ na kojoj će otkloniti sve sumnje vezane uz nova pravila.

Predavanje će se održati u četvrtak, 18. svibnja 2017., od 9:30h do 11:00h, u prostorijama Hrvatskog Telekoma, na adresi Park stara Trešnjevka 2 u Zagrebu (klik za kartu).

Predavačica je stručnjakinja RRiF-a, diplomirana ekonomistica i ovlaštena računovotkinja, Jasna Vuk, a njezino profesionalno iskustvo uključuje računovodstvo i poreze. Na jednostavan način približit će svim zainteresiranima sve što je potrebno kako bi bili u skladu sa zakonom i pojasniti sve što kao paušalni porezni obveznik i sezonac trebate znati o novostima u fiskalizaciji u 2017. godini.

Sve dodatne obavijesti mogu se dobiti na info telefonu 0800 0005, a iako je predavanje besplatno, potrebno je prijaviti se s obzirom da je broj mjesta ograničen.

Prijava za predavanje

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj