Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Bolji u poslovanju Trendovi i novosti

Film nakon kongresa: glavne teme kongresa Smart City Expo World Congress 2016

smart-city-expo-world-congress-2016
BizIT
Autor: BizIT

„Učinimo grad pametnim. Zajedno.” bio je slogan DT tima koji su ponjeli sa sobom na kongres Smart City Expo World Congress 2016. održan u studenom u Barceloni.

Za međunarodni tim s članovima iz deset europskih zemalja ta su tri dana bila obilježena vizijama, rješenjima i inspiracijom u vezi s pametnim gradovima budućnosti. Više od 16 500 posjetitelja, gotovo 600 izlagača i oko 600 gradova iz cijelog svijeta sudjelovali su u događaju.

Različiti predstavnici općina diljem Europe posjetili su štand. Gradonačelnici i predstavnici grada iz Bukurešta (Rumunjska), Skopja (Makedonija), Tirane (Albanija), Rijeke (Hrvatska), Monheima (Njemačka), Gijóna (Španjolska), Naousse (Grčka) i Barcelone (Španjolska) osobito su bili zainteresirani za HT-ovu ponudu. Dojmila ih se ne samo raznolikost rješenja koja nude, već i  demonstracija novih tehnologija i trendova kao što su uskopojasni internet stvari i Big Data (veliki podaci) te objašnjenje koristi koje se njima mogu ostvariti u okviru projekata pametnih gradova.

Ako želite detaljniji uvid u dojmove o ponudi predstavljenoj na kongresu Smart City Expo World Congress 2016., pogledajte prezentaciju i video.

S Ralfom Nejedlom, starijim potpredsjednikom za prodaju i usluge poslovnih rješenja i ICT-a u Europi iz Deutsche Telekoma, razgovarali su o koristima i izazovima pametnih gradova. Pogledajte ekskluzivni intervju:

Autorica: Agnieszka Chrzanowska,
Marketinške komunikacije za poslovne korisnike u Europi, Deutsche Telekom

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj