Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Tech Hack

Hack A City: Odazovi se izazovu i razvij svoje Smart City ideje

hack-a-city-zagreb-1
BizIT
Autor: BizIT

Prijavite sebe i svoj tim na zagrebački hackathon do 1. lipnja i osvojite novčane i ostale nagrade.

Hackacity je hackathon koji će se 2. i 3. lipnja 2017. održati diljem svijeta. Cilj događaja je isporučiti Smart City rješenje za povećanje kvalitete života u gradovima uz korištenje baza otvorenih podataka koji će putem FIWARE platforme biti osigurani svim sudionicima Hackacity-a.

hack-a-city-zagreb-2

Hackacity se održava treću godinu zaredom, a Zagreb je prvi grad ovog dijela Europe uključen u ovu priču. Zagrebački hackathon bavi se temom urbane mobilnosti, no za sve one koje zanima neko drugo područje – poput turizma, zaštite okoliša, sigurnosti, zdravlja i društvenih inovacija – slobodni su sudjelovati i u tim natjecanjima kroz uključivanje u hackathon izazove drugih gradova.  Uz Zagreb, neki od gradova koji su uključeni u hackacity su Porto (Portugal), Utrecht (Nizozemska), Santander (Španjolska), Paderborn (Njemačka) te Cuiabá i Guaranhuns (Brazil).

Pozivamo sve developere koji imaju želju razvijati svoju Smart City ideju, povezati se s potencijalnim poslovnim partnerima, a ujedno se i dobro zabaviti neka se prijave, dokažu svoj potencijal i osvoje vrijedne novčane i ostale nagrade! Za prijavu su prihvatljivi i pojedinci i timovi.

Razlozi za sudjelovanje:

  • razvoj Smart City ideje,
  • povezivanje s potencijalnim poslovnim partnerima,
  • prilika za osvajanje vrijednih novčanih i ostalih nagrada
  • za prijavu su prihvatljivi i pojedinci i timovi (1-7 članova).
Prijave su otvorene do 1. lipnja do 23:59 sati. 

 

Zagrebački hackacity organizira Razvojna agencija Zagreb u novom atraktivnom prostoru STARTUP FACTORY ZAGREB akceleratora u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu uz partnerstvo tvrtki Hrvatski Telekom d.d. i COMBIS d.o.o. te uz sponzorstvo tvrtki Vollo Tehnologije d.o.o., Sustav javnih bicikala d.o.o. i Urban Mobility d.o.o. 

Dodatne informacije, agendu kao i samu prijavu potražite na stranici https://hackacity.eu/zagreb/ 

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj