Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[INFOGRAFIKA]: Office 365 – zašto i kako ga koristiti

infografika-Office365
BizIT
Autor: BizIT

Produktivnost koju poznajemo danas konstantno se razvija – i to vrlo rapidno.  Kako se poslovni procesi svakim danom nastavljaju razvijati kako bi zadovoljili tržišne pritiske, isti zahtijevaju i prilagodbu u načinu na koji komuniciramo jedni s drugima. Bez obzira u kojoj se branši nalazite, ostati konkurentan na tržištu često uključuje razvoj strategija po principu napraviti više i brže u manje vremena, uz istovremeno poboljšanje usluge/proizvoda.

61% vremena se potroši na koordinaciju kolaboracije u uredu

58% zaposlenika potroši sat vremena dnevno na traženje informacija

38% vremena zaposlenika izgubi se na duplo odrađeni posao (dupliciranje već napravljenog)

 

Kako raditi brže i produktivnije uz Office 365? Kako vam Office 365 funkcije mogu poboljšati komunikaciju i uštedjeti vrijeme u uredu i izvan njega?

Sljedeća infografika vizualno prikazuje sljedeći korak u poboljšanju produktivnosti u vašem poduzeću – kako raditi pametnije uz dizanje komunikacije na novu razinu uz pomoć Office 365 alata.

Preuzmite infografiku, imajte je pri ruci i počnite koristiti sve funkcije koje vam pruža Office 365 paket:

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Ako dosad niste koristili Office 365 ili su vam njegove prednosti još uvijek nepoznanica, predlažemo da se upoznate uz sljedeći kratki vodič: “Zašto svaki ured treba Office 365”.

Ako se već dugo poznajete i korištenje želite uzdići na novu razinu, isprobajte nove opcije koje donosi Office 2016 verzija i saznajte kako možete poboljšati svoje poslovanje.

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj