Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Bolji u poslovanju Trendovi i novosti

Iskoristite rujan za prijavu na neke od sjajnih startup natječaja ili programa

12244817_1672652476343396_4695131914507138957_o
BizIT
Autor: BizIT

Prijavite svoju ideju ili tvrtku i iskoristite priliku za dobivanje financijske i druge podrške. Pogledajte na što se možete prijaviti od početka rujna pa do 1. listopada.

Startup Factory Zagreb – prijave do 12. rujna

Razvojna agencija Zagreb u suradnji s vodećim ICT kompanijama u zemlji – Hrvatskim Telekom-om, IBM-om i tvrtkom SmartIS pokreće Startup Factory Zagrebprvi no equity predakceleracijski program u Hrvatskoj

startup-factoryOvaj jedinstven program osim novčanog fonda od 750.000 kuna bespovratnih sredstava osigurava i tehničku, infrastrukturnu, mentorsku i promocijsku pomoć namijenjenu  razvojnim timovima i startupovima. Podršku programu pružaju i Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba, Prague Startup Centre, Lean Startup Croatia, eSTUDENT i Spin City.

Imate li super ideju za koja bi turističku ponudu u gradu Zagrebu učinila još boljom? Prijavite se do 12. rujna na službenoj stranici. A želite li se prije prijave na Startup Factory Zagreb detaljnije upoznati s programom, idealna prilika za upoznavanje je Startup Factory Meetup 9.9.2016., na kojem možete saznati sve što vas zanima.

Zagreb Connect, studeni 2016., prijave do 1. listopada


EBAN Winter University 2016, najveća europska konferencija poslovnih anđela,
ove se godine održava u Zagrebu u 29. i 30. studenog 2016., a u sklopu iste održat će se i startup natjecanje Zagreb Connect. Zagreb Connect osigurava osvajanje velike novčane nagrade i predstavljanje ideje poslovnim anđelima iz cijelog svijeta u sklopu najveće europske konferencija poslovnih anđela – EBAN Winter University 2016.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=GY9fE2Qn7yE

Ove godine su pripremili više od 400 investitora, svjetskih startup stručnjaka, više od 1000 posjetitelja i nagradni fond od 50.000 eura. Posebnu nagradu u iznosu od 5 tisuća eura jednom od sudionika finala dodijelit će Grad Zagreb, a pobjednik dobiva i godinu dana inkubacije u Tehnološkom parku. Pobjednik natjecanja osvaja put u Tel Aviv gdje će tokom boravka imati priliku upoznati izraelske investitore, direktore tech kompanija i kako funkcionira izraelska startup scena.

Kroz cijeli proces natjecanja i finala, uz kandidate su brojni domaći i strani mentori koji će im pomoći da na najbolji način predstave svoj tim za vrijeme trajanja konferencije.

Izrael je posljednjih godina postao sinonim za visokotehnološki razvoj i ulaganje u nove tehnologije te ima uvjerljivo najveći broj startupa po stanovniku nego ijedna druga zemlja.

2016-ta je treća godina sudjelovanja Veleposlanstvo države Izrael na Zagreb Connectu te ove godine na EBAN Winter University konferenciju dovodi tri visoko rangirana govornika koji će se uključiti u program konferencije te mentoriranje finalista Zagreb Connecta.

Prijave su otvorene do 1. listopada 2016., a svaki prijavljeni tim na Zagreb Connectu moći će se predstaviti u službenoj brošuri konferencije koja će se distribuirati poslovnim anđelima diljem svijeta.

startup-natjecaj

Europska događanja i natjecanja na koja se mogu prijaviti i hrvatski startupi


Meet&Match
 - prijave do 3. rujna

Prvi u nizu ovakvih događaja održat će se u Zagrebu 5. rujna (na lokaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva). Za zagrebački event prijave se mogu slati na tihana.marelja@zipzg.com, a traže se scaleup startupi tj. oni koji su pred izlaskom na tržište ili u kratkom roku planiraju rast prihoda ili broj zaposlenika. Ono što je potrebno jeste poslati pitch deck na navedeni mail do 3. rujna 2016.

U rujnu će uslijediti i događaji u Beogradu i Sarajevu, a sve će završiti finalnim regionalnim događajem u Ljubljani na finalnom Meet&Match događaju u prosincu. Članovi regionalnih akceleratora će biti u mogućnosti poslušati prezentacije najboljih startupa u svakom od gradova koji će odraditi selekciju, najbolji finalisti će se prezentirati 1. prosinca u Ljubljani na finalnom Meet&Match događaju pred preko 20 svijetskih korporacija. Partneri za koje ABC Accelerator i EIT  Digital tražita najbolje startupe su: IBM, Siemens, Philips, Huawei, Nokia, Cisco, Petrol, Triglav, BTC, Microsoft i drugi.

Innovation Challenge - prijave do 30. rujna

Kako prenosi Tehnološki park Varaždin, Britanci su u potrazi za malim i srednjim poduzetnicima i istraživačkim institucijama koje imaju inovativne ideje na području inženjerskih djelatnosti, uključujući ICT, kako bi im omogućili sudjelovanje na sajmu Advanced Engineering u Birminghamu, UK, 2. i 3. studenog 2016.

Trenutno je otvorena prijava za ‘’Innovation Challenge’’, koji odabranim tvrtkama omogućava besplatan štand, 1na1 sastanke i prezentaciju pred investitorima, ali i nagradu od 5.000 £.
Uvjete za prijavu, kao i samu prijavu, pronađite na službenoj web stranici.


Digital Top 50 Awards
– prijave do 1. listopada

Novo natjecanje na europskoj tehnološkoj sceni koje su pokrenule velike kompanije McKinsey, Google i Rocket Internet s ciljem najperspektivnijih startupa i scaleupa. Budući da se mogu prijaviti i hrvatski startupi bilo bi šteta ne pokušati iskoristiti priliku. Pobjednici mogu osvojiti novčanu nagradu u iznosu od 50.000 eura ili profesionalno savjetovanje i obuku. Prijave na natjecanje otvorene su putem stranice https://www.dt50.org/ do 1. listopada.

Naslovna fotka: Zagreb Connect Facebook stranica

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj