Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Privucite poglede prema sebi promjenom ustaljenih načina poslovanja. Kako? Pročitajte ove savjete!

Kako se istaknuti na tržištu zasićenom istim starim načinom poslovanja? Morate mijenjati svoj pogled na posao te uložiti vrijeme i trud za napraviti iskorak prema većoj vidljivosti. Nek vam ove statistike i naša rješenja budu motivator i krenite odmah:

“80% kupaca pretražuje internet kako bi se informiralo o proizvodu ili usluzi koju namjerava kupiti”

Krenite full online u budžetu za oglašavanje – To je budućnost i tu su vam kupci! Online oglašavanje je jeftinije od tradicionalnog oglašavanja, a prednost je praćenje svih statistika i mogućnost točnog targetiranja određene skupine. Tu točno znate uloženo i dobiveno – lako mjerite ROI! Saznaj više u besplatnoj brošuri.

“144% online kupaca će kupiti proizvod nakon što su odgledali video”

Koristite video za prezentaciju i prodaju vaših proizvoda i usluga – Pitate se kako prodati proizvode u web shopu? Jednostavna psihologija – kupci vole isprobati i vidjeti kako će proizvod ili usluga izgledati prije nego što se odluče za kupnju. Video je odličan medij koji mnogi (nažalost) još uvijek zapostavljaju i vi tu možete biti među prvima. Bolje prezentirajte proizvode i usluge.

“42% malih tvrtki je kazalo kako im je cloud pomogao smanjiti IT opterećenje”

Koristite prednosti moderne tehnologije za bolje funkcioniranje tvrtke – prebacite svoje poslovanje u cloud! Vaša korisnička podrška bit će organiziranija i brža, vođenje administracije bit će lakše, timovi će kvalitetnije voditi projekte, zaposlenici i timovi iz ljudskih resursa će biti sretniji i uspješniji itd. Zapamtite, uspjeh dolazi iznutra! Zdrava i organizirana tvrtka uspješnije nastupa na tržištu.

Istaknite-tvrtku-iz-mase-mobilni-marketing.jpg

“Google je objavio da se mobilno pretraživanje u svrhu shoppinga u prošloj godini povećalo za 120%, kao to i da će 69% smartphone korisnika prije kupiti nešto od tvrtke koja im putem mobilnog sitea ili aplikacije omogući da lako pronađu informacije koje traže.”

Mobilno mora biti uvedeno – Kupci sve više pretražuju online i kupuju online. Ako nemate responsive web 2016. je godina u kojoj više ne možete biti prisutni online bez toga. Doznajte kako vaš web može biti mobile friendly.

“Interes za pretraživanje “u blizini” se povećao 34 puta od 2011 i skoro poduplao u prošloj godini, a većina pretraga dolazi s mobilnih uređaja – 80%, a 82% smartphone korisnika kaže da koriste tražilicu za pronaći lokalni biznis.”

Koristite lokacijski marketing – Zgrabite svog kupca dok prolazi pokraj vaše trgovine! Ali ne mislimo ručno, nego uz pomoć modernih marketinških alata kao što je Kupon2go. Doznajte više o geolokacijskim servisima u službi promocije biznisa i pogledajte kako funkcionira Kupon2go:

“63% generacije milenijalsa se informira i prati brandove na društvenim mrežama.”

Prigrlite trendove – otvorite svoje poslovanje prema van, komunicirajte sa javnostima na društvenim mrežama. Ako ste/želite biti kul tvrtka npr. isprobajte trenutačno trending aplikacije kod milenijalaca: Snapchat, Periscope, Vine i sl. Ne bojte se eksperimentirati! U ovoj godini pobijedite konkurenciju s ovim marketinškim trendovima i implementiranjem ovih trendova na društvenim mrežama.

kako-istaknuti-tvrtku-iz-mase.

“68% žena i 58% muškaraca kažu da ostaju dulje vjerni nekom brandu dok ih se nagrađuje, a 67% kupaca kažu da su darovi iznenađenja iznimno važni za programe vjernosti.”

Nagrađujte kupce i dajte im nešto besplatno – Skoro pa nema onoga tko ne voli primiti poklon. 🙂 Nagrađivanje može biti u raznim offline i online oblicima pa proučite listu koju smo vam već jednom pripremili, a promislite i o opciji slanja promotivnih email ili SMS poruka s kodovima za popuste svojim ciljanim skupinama. 😉

Pratite statistike jer one puno govore (kao što smo vam i mi sada pokazali :)) – Podaci o korištenju vaših kanala koje dobijete iz Google Analyticsa i ostalih servisa mogu vam poslužiti za daljnje aktivnosti prodaje, marketinga i drugih odjela. Upoznajte se sa CRM-om i odmah ga ubacite u svoje poslovanje.

Ako se želite izdvojiti iz mase morate biti drugačiji, morate biti prvi, morate pomicati granice i isprobavati trendove te razmišljati ispred svoga vremena. Budite takvi i obogatite svoj biznis, svoju struku ili industriju.

Izvori statistika: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte