Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Digitalizacija malih obrtnika: evo kako jedinstvenim online sustavom objediniti sve procese, od nabave i fakturiranja do plaća

ht_automation_Pantheon_ERP_Mali_obrtnici_1200x628_20180823
BizIT
Autor: BizIT

Trošak računalne opreme i često preskupih licenci za poslovne aplikacije posebno veliku poteškoću predstavlja malim obrtnicima, koji nemaju potrebe za velikim i skupim rješenjima za upravljanje poslovnim procesima i resursima, ali su svejedno prisiljeni nabaviti ih ili, pak, raditi bez pristupa modernim računalnim programima. Kao cjelovito online rješenje koje tvrtkama omogućuje povezivanje poslovnih procesa u jednom jedinstvenom sustavu, Pantheon ERP (Enterprise Resource Planning) pokriva sve procese: od nabave i fakturiranja, preko računovodstva i upravljanja plaćama, do proizvodne i poslovne analitike.

Saznajte kako Pantheon ERP pomaže u poslovanju malim obrtnicima preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj