Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Digitalna transformacija i projektiranje u Cloudu: kako arhitekti i građevinari koriste Cloud usluge za efikasnije i sigurnije poslovanje?

ht_1200x628_20180507_1
BizIT
Autor: BizIT

Teško je zamisliti struke s kojima računarstvo u oblaku predstavlja prirodniji spoj od arhitekture i građevinarstva.

Ne samo zbog toga što su to poslovi s nužno visokim stupnjem međusobne suradnje, nego i zbog neizbježne potrebe za privatnošću i tajnovitošću.

Koji su glavni izazovi s kojima se susreću arhitekti i građevinari u svakodnevnom poslu, kako digitalna transformacija utječe na njihovo svakodnevno poslovanje i kako poslovati u Cloudu – pročitajte preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala popunjavanjem sljedećeg obrasca!

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

1 komentar

  • Tjerate ljude da popune obrazac za edukativni materijal i onda klikam na sve živo, ali se download ne pokreće.

    LPi

Komentiraj