Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Doznajte kako uz pomoć clouda riješiti tri najveća poslovna izazova dizajnera, novinara i marketingaša

ht_automation_cloud_cloud_storage_marketing_1200x628_20180706_2
BizIT
Autor: BizIT

Trend koji posljednjih godina sve intenzivnije zahvaća kreativne industrije kao što su marketinška, dizajnerska i medijska je sve manja potreba za fiksnom lokacijom. Poslovi su to koji se uglavnom mogu obavljati s bilo kojeg mjesta na svijetu, ako je ispunjen preduvjet sigurne i stabilne komunikacijske infrastrukture.

Digitalna transformacija u kreativnim industrijama kao što su marketinška, medijska i dizajnerska usmjerena je na nekoliko glavnih područja.

Koja su to područja i kako se nositi sa izazovima u marketinškoj industriji saznajte preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispunjavanjem obrasca ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj