Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Evo kako uz minimalan mjesečni trošak imati najnoviju informatičku opremu

ht_marketing_automation_ict_obrtnici_1200x628_20180731_2
BizIT
Autor: BizIT

U današnje vrijeme praktički nema industrije u kojoj je moguće poslovati bez računala. No, prijenosna i stolna računala, pisači i monitori predstavljaju prilično velik trošak za male obrtnike, pa je svako rješenje koje omogućuje uštede dobrodošlo. Posebno se to odnosi na male obrtnike, koji najčešće ne posluju s velikim zaradama i profitnim maržama.

Jeste li znali? Prema istraživanjima, prosječno 42 radna sata godišnje gube se na popravke zastarjelih računala, koja nakon četiri godine korištenja postaju skuplja za održavanje nego za zamjenu novima.

Saznajte sve o benefitima poslovanja malih obrtnika preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj