Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] I ove se godine očekuje više od 18 milijuna turista u Hrvatskoj, evo kako biti siguran da je baš svaki račun ispravan

ht_automation_fiskalizacija_turizam_1200x628_20180717_1
BizIT
Autor: BizIT

Turizam je kao jedan od najpropulzivnijih sektora hrvatskoga gospodarstva zaslužan za znatan dio poreza koji država prikuplja svake godine. Prihodi od turizma u 2017. godini premašili su 11 milijardi eura, a velik dio tog novčanog prometa odvija se prodajnim kanalima koji podliježu fiskalizaciji. Jedini koji nisu obveznici fiskalizacije su privatni iznajmljivači.

Saznajte kako što preciznije pratiti svoje poslovanje, kako biti pouzdan uz velik broj izdanih računa te kako dobro pratiti stanje zaliha preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj