Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Kako je Cloud Storage transformirao financije i računovodstvo?

ht_1200x628_20180612_a
BizIT
Autor: BizIT

Financijski sektor jedan je od najzahtjevnijih kad je riječ o pouzdanosti, efikasnosti i zaštiti podataka. Velike financijske institucije, primjerice banke, imaju ozbiljnu infrastrukturu koja to omogućava, ali i kad je riječ o malim i srednjim poduzetnicima, kao što su knjigovodstveni servisi, njihov se posao potpuno digitalizirao i informatizirao. Jedno od najvažnijih rješenja koje koriste je Cloud Storage jer im omogućuje sigurnu pohranu i pristup podacima putem računala, tableta ili mobitela bilo kada i bilo gdje.

Saznajte što je digitalna transformacija u sektoru financija i računovodstva te kako poslovanje u Cloudu utječe na vaš posao preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispunjavanjem sljedećeg obrasca.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj