Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Proizvodne tvrtke pod stalnim su pritiskom smanjenja troškova, a istodobno trebaju efikasno upravljati zalihama i narudžbama. Evo kako transformirati poslovanje uz Cloud Server

ht_automation_Cloud-Server_Proizvodnja_1200x628_20180823_1
BizIT
Autor: BizIT

Era u kojoj je svaka tvrtka morala kupiti, instalirati i održavati vlastiti server ili čitav sustav servera kako bi na njima čuvala svoje podatke ili s njih vodila svoje poslovanje, prolazi. Ulogu fizičkih servera smještenih unutar tvrtke sve više preuzimaju oni virtualni smješteni u cloudu, koji donose niz opipljivih prednosti dok se u praktičnom, svakodnevnom poslovanju ne mijenja gotovo ništa.

Saznajte

  1. Kako smanjiti troškove informatičke opreme u proizvodnji
  2. Kako uvijek imati najsuvremenije računalne sustave
  3. Kako nikada ne ostati bez svojih podataka

preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala popunjavanjem obrasca ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj