Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Proizvodnja je izazovan i kompliciran sektor, evo kako nadzirati cijelo poslovanje unutar jedinstvenog online sustava

ht_automation_Pantheon-ERP_Proizvodnja_1200x628_20180823_2
BizIT
Autor: BizIT

Ostvariti potpuni pregled nad svim poslovnim procesima u bilo kojem proizvodnom poduzeću, bez obzira na to koliko je možda kratak put od početnog plana do finalnog proizvoda, nikad nije jednostavno. Međutim, uz digitalne alate moguće je nadzirati sve segmente poslovanja u jednom jedinstvenom sustavu. Pantheon ERP kao cjelovito online rješenje pokriva sve procese: od planiranja, nabave i fakturiranja, preko računovodstva i upravljanja plaćama pa sve do proizvodne i poslovne analitike. Kako je riječ o usluzi baziranoj u cloudu, Pantheonu je moguće pristupiti s bilo kojeg mjesta na svijetu i u bilo koje vrijeme.

Saznajte kako Pantheon ERP pomaže u poslovanju u sektoru proizvodnje preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj