Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Sistematizirajte i digitalizirajte sve poslovne procese u trgovini, od nabave do naplate

ht_automation_Pantheon-ERP_Trgovina_1200x628_20180823
BizIT
Autor: BizIT

Česte izmjene regulative i nepregledne administrativno-pravne obveze izazov su za manje i srednje velike tvrtke iz trgovačkog sektora, a integrirane aplikacije za upravljanje poslovnim procesima kao što je Pantheon ERP Hrvatskog telekoma najlakši su način da se na njega odgovori.

“Ne samo da je sve objedinjeno u jednoj aplikaciji nego mi je i olakšano izdavanje faktura. Imam unaprijed pripremljene ispise računa te mogu izdavati fiskalizirane račune. S druge strane, pratim i narudžbe svojih kupaca, a u Pantheonu izrađujem i predračune i narudžbenice. Iz narudžbi odmah mogu izraditi fakture. Za preglednije poslovanje na raspolaganju mi je 6000 vrsta izvještaja već u osnovnoj aplikaciji, a ako poželim izvještaje prilagođene samo meni, i njihovu izradu mogu naručiti. Imam uvid u putne naloge, dnevnice, plaće, izlazne i ulazne te druge račune, kontroling, predračune, fakture, a aplikacija omogućuje i izradu planova.” ističe vlasnica trgovačkog lanca.

Saznajte kako Pantheon ERP pomaže u poslovanju u sektoru trgovine preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj