Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Stalno novi zakoni i uredbe utječu na poslovanje poduzetnika, otkrijte sustav koji automatski ažurira sve izmjene

ht_automation_Pantheon-ERP_Financije_1200x628_20180823
BizIT
Autor: BizIT

Kao cjelovito online rješenje koje omogućuje tvrtkama povezivanje poslovnih procesa u jednom jedinstvenom sustavu, Pantheon ERP pokriva sve poslovne procese: od nabave i fakturiranja, preko računovodstva i upravljanja plaćama, pa sve do proizvodne i poslovne analitike. Budući da je riječ o usluzi baziranoj u cloudu, Pantheonu ERP moguće je pristupiti s bilo kojeg mjesta na svijetu i u bilo koje vrijeme, a korisnik mora imati samo računalo i internetsku vezu.

Kao u svemu, digitalna i mobilna era i financijskom je i računovodstvenom sektoru donijela potrebu za što bržim poslovanjem i većom mobilnošću, zbog čega su rješenja koja ne žrtvuju kvalitetu i pouzdanost rada na posebnoj cijeni.

Saznajte kako Pantheon ERP pomaže u poslovanju u sektoru financija i računovodstva preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj