Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Tehnološke tvrtke predvodnici trendova: evo kako imati najsuvremenije računalne sustave uz minimalne troškove

ht_automation_cloud-server_tehnologija_1200x628_20180823_1
BizIT
Autor: BizIT

Sve kvalitetnije aplikacije i sve kompliciraniji informatički procesi rezultirali su sve većim datotekama koje se negdje moraju pohranjivati i procesirati. Kao i ostatak IT svijeta, i serveri podliježu takozvanom Mooreovu zakonu, prema kojem se broj tranzistora u čipovima udvostručuje svake godine. To znači da je u praksi sve teže držati korak s razvojem tehnologije, a o skupoći da i ne govorimo.

Kao kreator trendova i predvodnik u inovacijama koje zahvaćaju društvo i biznis u cjelini, tehnološki sektor doživio je i još proživljava značajne promjene.

Preuzmite besplatan vodič popunjavanjem obrasca ispod teksta i saznajte koji su trendovi u IT sektoru, što je Cloud server i kako pomaže vašem poslovanju.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj