Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] U turizmu klijenti sve žele odmah: evo kako omogućiti efikasnu komunikaciju, rezervacije, slati ponude i račune

ht_automation_fiskalizacija_turizam_1200x628_20180822_1
BizIT
Autor: BizIT

Uz Microsoft Booking klijenti sami mogu online pregledati slobodne termine te odabrati i rezervirati onaj koji im odgovara. Baze podataka nikada nisu bile sigurnije i zaštićenije

od neovlaštenih pogleda. Uz pakete Office 365 dolaze najnovije verzije Microsoft Office aplikacija za stolna računala – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, zatim online klijent za elektroničku poštu Exchange, aplikacija za dijeljenje dokumenata SharePoint, online prostor za pohranu dokumenata OneDrive i mnoge druge aplikacije i usluge, ovisno o odabranom paketu.

Saznajte

  1. Kako ubrzati i olakšati komunikaciju s klijentima te efikasnije organizirati posao
  2. Kako da ostanete produktivni i povezan i dok ste u pokretu
  3. Kako ostvariti uštede na licencama za legalni softver

preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispunjavanjem obrasca ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj