Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[Preuzmi besplatan vodič] Uz Cloud nadzor vozila postavite najefikasnije dostavne rute i smanjite troškove

ht_marketing_automation_vozila_1200x628_20180803_2
BizIT
Autor: BizIT

Dostava robe na prodajna mjesta u trgovačkom sektoru ne samo da predstavlja jedan od kompliciranijih segmenata poslovanja nego i zahtijeva prilično velika ulaganja. Smanjenje troškova optimizacijom dostavnog procesa jedan je od načina na koje je moguće umanjiti troškove, ali i povećati brzinu te kvalitetu dostave. Razvoj GPS tehnologije i clouda omogućili su da u svakom trenutku imamo uvid u točnu lokaciju, trasu i način korištenja prijevoznih sredstava, a rješenja poput Cloud nadzora vozila ne zahtijevaju nikakva ulaganja u vlastitu infrastrukturu ili troškove održavanja.

Saznajte kako Cloud nadzor vozila olakšava poslovanje u sektoru trgovine preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal
Email:
Industrija:
Djelatnost:
Ostalo:
Veličina poduzeća:


Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj