Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Download zona

[INFOGRAFIKA]: Preuzmite pregled dimenzija fotografija na društvenim mrežama

Preuzmite-pregled-dimenzija-fotografija-drustvene-mreze-marketing
BizIT
Autor: BizIT

Imate super strategiju, vlastite fotografije i niz materijala koje želite podijeliti na svojoj Facebook fan stranicu, Twitter profilu, Google+ profilu ili Youtube kanalu? Jeste li znali da svaka društvena mreža ima određene dimenzije fotografija kojima morate prilagoditi svoje materijale? Zvuči komplicirano?

Kako bismo vam pomogli da kreirate svoj vizualni sadržaj u odgovarajućim dimenzijama, izradili smo korisnu infografiku uz koju ćete na jednom mjestu imati pregled svih dimenzija fotografija potrebnih za korištenje na najvećim društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Google+ i Youtube).

Preuzmite besplatnu infografiku!

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj