Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

COMBIS će 10. izdanje konferencije održati u Umagu, 13. i 14. listopada, a u fokusu je digitalna transformacija kompanije.

COMBIS konferencija, jedna od najvećih hrvatskih tehnoloških konferencija, održat će se 13. i 14. listopada u Umagu, u hotelu Meliã Coral. Krovna tema ove godine je Loading Evolution. Loading Change. Future Loaded. koja ima za cilj sudionike COMBIS konferencije upoznati s digitalnom transformacijom kompanija, prikazati najbolje ICT projekte i brojne mogućnosti tehnologije u budućnosti.

10-combis-konferencija-umag

Kakav utjecaj tehnologija ima (ili će imati) na nogomet?

Saznajte na plenarnom predavanju Harryja Redknappa pod pokroviteljskom HT-a ! Harry Redknapp je jedan od najboljih nogometnih trenera u svijetu, bivši nogometaš i jedan od najpoznatijih sportskih govornika Ujedinjenog Kraljevstva, a koji će sa sudionicima podijeliti svoja iskustva! U svom predavanju Redknapp će se osvrnuti na tehnologiju u svijetu sporta, posebice u nogometu te na načine na koje je IT utjecao na igru, na pravila i doživljaj gledatelja. Uz to, Redknapp će govoriti o motivaciji, kao i o vođenju tima te pristupu zahtjevnim igračima. Na predavanju će biti riječi i o tome kako se prilagoditi sveprisutnim promjenama, a publiku će zasigurno inspirirati na nove poslovne poteze jer Redknappov je način promišljanja uvijek inovativan i zanimljiv.

Renée Saboti Slovenc, direktorica i idejna začetnica COMBIS konferencije, naglasila je fokus ovogodišnje, jubilarne konferencije:

“Naglasak naše jubilarne COMBIS konferencije je na promišljanju o budućnosti i promjenama. O promjenama će stoga govoriti i naš plenarni govornik Harry Redknapp, a predstavit ćemo i neke promjene koje smo pokrenuli unutar COMBISa u proteklih godinu dana. Prije svega, predstavit ćemo naš Neostartup projekt, COMBISov interni start-up, a što smo dosad postigli u ovom području, saznat ćete premijerno u listopadu”.

combis-konferencija-1

Obuhvaćene teme od interesa modernog poslovanja

Sadržaj jubilarnog, 10. izdanja COMBIS konferencije podijeljen je u tri dijela. Prvi dio sadržaja odvijat će se pod nazivom Digitalized Business, a odnosi se na predavanja o rješenjima koje potiče digitalna revolucija u poslovanju. Drugi dio sadržaja je Cloud, IoT & BigData jer su Cloud rješenja sve više i više postala preferirani odabir načina poslovanja mnogih kompanija, dok Internet of Things i Big Data tehnologije otvaraju mnoge mogućnosti koje smo donedavno teško mogli i zamisliti. Treći dio, Technology-enabled Business usmjeren je na razvoj informacijske tehnologije i njenu primjenu u poslovanju. Ovogodišnjim predavanjima obuhvaćeni su recentni, inovativni projekti, a intencija je predstaviti tehnologiju kroz što širi kontekst, kako bi se na što jednostavniji način mogle uvidjeti sve mogućnosti i konkretne primjene na našem tržištu.

combis-konferencija-2Panel diskusija Digitalna era u financijskoj industriji vjerojatno će potaknuti velik interes publike. Na panelu će sudjelovati predstavnici vodećih banaka u Hrvatskoj koji će komentirati smjer razvoja digitalne transformacije banaka te mogućnosti tehnologije da kreira veću konkurentnost financijske industrije. Isto tako, sudionici panela govorit će i o primjeni tehnologije u internim poslovnim procesima banaka, o inovativnim proizvodima razvijenim na naprednoj tehnologiji te sadašnjim i budućim očekivanjima korisnika bankarskih usluga.

U suradnji s PZ Marina predstavit će se rješenje Olive Manager – sustav za upravljanje procesom transporta i prerade maslina, i ERScheduler, alat koji omogućuje automatizaciju postupka izrade rasporeda smjena zaposlenika primjenom naprednih algoritama računanja, a koji je doniran Hitnoj pomoći u Vinkovcima. Ove godine prvi put pripremaju i zasebni, paralelni CxO program, na kojem će predstaviti Combisovu viziju i strategiju ICT-a u budućnosti, a koji je namijenjen članovima uprava vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Statistike dokazuju da je Combis konferencija jedna od najvažnijih hrvatskih tehnoloških konferencija
  • Ove godine očekuje preko 400 sudionika iz Hrvatske regije
  • U zadnjih 9 godina konferencija je ugostila 2000 sudionika, s prosječnim godišnjim rastom broja sudionika od 7%
  • Učešće regionalnih i inozemnih kompanija na konferenciji iznosi prosječno 19%
  • U proteklih 9 godina održano je 223 predavanja
  • Prosječna ocjena predavanja: 4,2  (na ljestvici od 1 do 5, a pri čemu je 5 najbolja ocjena),
  • Prosječna ukupna ocjena konferencije: 4,6, a čak 94% sudionika izjavilo je kako bi se vratili i ove godine na konferenciju

Kroz proteklih devet godina COMBIS konferencija ugostila je više stotina predavača, svjetski poznatih govornika, preko dvije tisuće sudionika, inspirirala više stotina medijskih objava, pružila puno networkinga  i dodatnog konferencijskog sadržaja. U prošlogodišnjoj anketi čak 94 posto sudionika izjavilo je kako bi se vratili i ove godine na COMBIS konferenciju. Stoga se za jubilarno izdanje u listopadu očekuje preko 400 sudionika iz Hrvatske i regije.

“COMBIS konferencija se danas svrstava među najvažnije IT konferencije i to ne samo zbog broja sudionika, već i zbog različitih, korisnih tema i značajnog poslovnog networkinga. Uspjeli smo stvoriti snažnu zajednicu i na to smo iznimno ponosni. Uvijek nam je cilj potaknuti raspravu te kroz razmjenu ideja i iskustava otvoriti prostor za neka nova razmišljanja, za kreiranje poslovnih IT rješenja koja će obilježiti vrijeme koje tek dolazi. Uvijek gledamo širu sliku, to je ono što nas pokreće i motivira. Naravno, pripremamo i neka iznenađenja, kako jubilej i zaslužuje”, rekla je Renée.

Jeste li već odabrali predavanja koja ćete posjetiti?

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 10. COMBIS konferencije.

Naslovna fotka: Combis Facebook stranica

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte