Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Posjeti ICT Marketplace
Download zona

[E-BROŠURA] Sudjelujte u kratkom istraživanju i preuzmite e-brošuru “Internet marketing kuharica”

E-brosura_Internet_marketing_kuharica
BizIT
Autor: BizIT

Izdvojite 3 minute, odgovorite na kratka pitanja i preuzmite
korisnu e-brošuru.

 

ICT i Cloud danas su gotovo neizostavan dio poslovanja. ICT rješenja sele Vaše podatke u Cloud, a Vi im pristupate putem interneta s bilo kojeg uređaja u bilo koje doba dana. Kako biste kao organizacija napredovali na zahtjevnom suvremenom tržištu one će vam pomoći da učinite svoje poslovanje bržim, organiziranijim i efikasnijim.

Upravo zato BizIT treba Vašu pomoć! Kreirali smo kratku anketu kako bismo se pobliže upoznali s izazovima poslovnih korisnika vezanim uz informacijske tehnologije. Na temelju odgovora doći ćemo do informacija koje će pomoći i nama i vama – Vama u razvoju i poboljšanju Vaše organizacije, a nama u u poboljšanju naših usluga i sadržaja.

Izdvojite 3 minute i ispunite našu anketu! Voljeli bismo čuti Vaše mišljenje!
Sudionicima istraživanja poklanjamo e-brošuru “Internet marketing kuharicu” sa receptima za pokretanje uspješne digitalne kampanje! :)

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja brine o najuočljivijim projektima interneta kao i o projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na istome.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Između ostalog njihove pojedinačne uratke možete pronaći na:
tportal.hr, stopostopoduzetnik.hr, t-blog.com.hr i mnoge druge.