Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Bolji u poslovanju Internet marketing Tehnike i sadržaji

Usavršite 4 taktike za produktivnost da biste guštali više

4gust_naslovna_final
BizIT
Autor: BizIT

Dan možda ima samo 24 sata, ali postoje rješenja koja vam pomažu da te sate bolje iskoristite za vlastiti gušt.

Razvojem novih tehnologija nedvojbeno se mijenja i naš svakodnevni život, kako radimo i na koji način provodimo slobodno vrijeme. Kada stvari rješavate brže nego prije ostaje vam više vremena za male stvari, guštanje po vašem izboru. Danas vam donosimo četiri primjera kako možete povećati svoju produktivnost uz pomoć napredne 4G tehnologije:

1. Brza internetska veza znači da nećete gubiti vrijeme dok vam se web stranice i dokumenti učitavaju. Primjerice, ako ujutro dvostruko brže pregledate emailove ostaje vam 10 minuta više za uživanje u doručku. Kada ste siti bolje ćete i efikasnije raditi ostatak dana. :)

4gust_foto4

10 minuta više za uživanje u doručku

Dvostruko bržu vezu daje vam Hrvatski Telekom
uz promotivnu ponudu do 30. lipnja 2015.

2. Koristite smartphone i tablet! Pametni uređaji su se toliko razvili i nude pregršt aplikacija s kojima olakšavate poslovanje da zaista fantastično povećavaju produktivnost. Budući da s njima možete neprestano komunicirati usputno rješavate zadatke i ne gubite vrijeme dok čekate da tramvajem stignete na sastanak kod klijenta ili u redu na šalteru.

4gust_foto2

15 min više za pauzu za kavu


3. Koristite prednosti modernih alata
kao što su Skype, Dropbox ili Office 365 za bržu komunikaciju i suradnju sa zaposlenicima na dokumentima. Brzi 4G internet omogućuje ekspresno brzo preuzimanje i slanje podataka te se zadaci mogu riješiti prije rokova.

4gust_foto1

10 minuta za razgibavanje ili pregled najnovijih vijesti iz struke


4. Radite u pokretu!
Kada ugledate prekrasan zalazak sunca koji je obasjao zgradu vaše tvrtke na povratku s posla jednostavno morate objaviti sadržaj na vašim profilima na društvenim mrežama. Za upload fotografije i statusa na sve profile te postavljanje oglasa uz brzi mobilni internet trebat će vam 5 min pa ćete doma stići 15 minuta brže te će vam ostati više vremena za druženje s najmilijima.

4gust_foto3

15 minuta više za igru s djecom

Carpe Diem! Dvostruko brži mobilni internet omogućuje vam da budete produktivniji i iskoristite dan na bolji način. Guštajte više u životu!

Želim biti brži! Želim najbrži 4G
mobilni internet i uređaj u Hrvatskoj

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj