Želite isprobati neke od najboljih alata i aplikacija za moderno poslovanje? Istraži ICT usluge
Bolji u poslovanju

Uz ove pomagače produktivnost će vam biti u stalnom porastu

Produktivnost-u-porastu
BizIT
Autor: BizIT

Lakše upravljajte svojim zadacima i imajte uspješniji radni dan!

Znate onog kolegu u uredu koji uvijek s lakoćom rješava sve zadatke i još stigne popiti kavu i produžiti pauzu za ručak jer je sve stigao obaviti prije planiranog roka? Možda on zna za aplikacije koje povećavaju produktivnost. A to sada uz našu pomoć znate i vi. Samo pročitajte tekst do kraja, nabavite ove aplikacije i osjetite razliku u brzini i kvaliteti obavljenog posla! ;)

Trello & Listhings

Ovi alati su omiljeni svima onima koji moraju dobro paziti na hrpu otvorenih stavki, primjerice za menadžere i voditelje projekata. Kreirate svoju virtualnu ploču sa post-itovima i zadacima, a možete je dijeliti i s drugim korisnicima. Obje aplikacije predstavljaju praktičan virtualni način za bolju organizaciju rada. Besplatni su i sve što je potrebno napraviti jest samo otvoriti račun.

Mind Meister

Čuli ste za mind mapping, no nemate vremena stvarati karte na papiru? Mind Meister je savršen online alat koji će vam pomoći u vizualnom prikazu složenijih projekata u obliku mind map. Na svakom projektu možete raditi zajedno s kolegama i odabranim sudionicima, a isto tako nakon što napravite svoje karte možete ih pretvoriti i u slideshow kako biste impresionirali publiku kojoj ćete to prezentirati. :)

MindMeister

OliveBox

U malim i srednjim tvrtkama često jedna osoba obavlja više funkcija i poslova pa joj tada uvelike pomažu aplikacije poput OliveBoxa. Naime, ova aplikacija u cloudu može riješiti vaše fakturiranje i online fiskalizaciju, email i mobilni marketing, ima kalendar koji vas obavještava o važnim sastancima te po potrebi nakon sastanka pretvara to u račun za uslugu, a ponuđačima turističkog smještaja omogućava lako vođenje rezervacija smještaja. Funkcije se međusobno nadopunjuju te je pristup sve-u-jednom iznimno praktičan jer se ne trebate stalno boriti s hrpom prozora.

mobilni marketing

Doodle

Ide li vam na živce hrpa poslanih i primljenih mailova dok se svi sudionici dogovore oko termina sastanka? Uz Doodle ćete brže zakazati sastanke jer će sustav automatski pronaći najpovoljnije vrijeme prema unosu slobodnih termina svih sudionika. Ako ste baš vi zaduženi za vođenje sastanka ovo će vam biti još jedna odlična taktika za uštedu vremena za pripremu, a možete ga spojiti i s vlastitim Google kalendarom, Office 365 Outlookom, iCalom itd. :)

organizacija rada

Izvor: doodle.com

Rescue Time

Kako biste bili produktivniji i bolje balansirali posao i privatno vrijeme u pomoć vam stiže Rescue Time. Ovaj alat će vam besplatno prikazati gdje vam miš previše luta tj. gdje najviše gubite vrijeme na internetu. A kad identificirate žarišta problema onda vam samo preostaje da počnete više raditi, a manje besciljno surfati. :) U premium verziji koja se plaća možete blokirati određene siteove nakon analize, namještati alarme za maksimalno vrijeme provedeno na željenim stranicama itd. No i besplatna verzija će biti dovoljna za osvještavanje odvikavanja od surfanja. :)

fakturiranje

Izvor: Rescue Time Facebook

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom

BizIT

BizIT

Skupina autora koja djeluje na različitim poslovnim aktivnostima i brine o povećanju prodajnih aktivnosti i produktivnosti unutar različitih poduzeća, projektima plasmana malih i srednjih poduzetnika na online prostor kao i o najuočljivijim projektima interneta.

U sklopu skupine autora su oni koji pišu i realiziraju sljedeće teme: prodajni savjeti, savjeti za produktivnost i organizaciju poslovanja, internet marketing, internet poslovanje, dizajn za online medije, web stranice, upravljanje društvenim mrežama i kampanje na društvenim mrežama.

Komentiraj